Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Maak kennis met Werf Events

Al meer dan 10 jaar, het evenementenbureau voor kindfeesten in Noord Nederland.
Over Drenthe en Groningen

Het evenementenbureau voor super toffe kids events

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Werf Events… Het evenementenbureau voor kids events, attracties en typetjes. Al meer dan 10 jaar!

Jordi van der Werf

Mijn naam is Jordi van der Werf en ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen evenementenbureau voor kinderfeestjes en -evenementen. In het begin maakte ik filmpjes en deed ik af en toe wat kinderfeestjes. Daarnaast werkte ik bij verschillende gymnastiekverenigingen en in de zomermaanden op verschillende vakantieparken in Nederland. Door al deze ervaringen kon ik steeds leukere en nieuwe diensten aanbieden voor mijn eigen bedrijfje. De opdrachten werden steeds groter en breder, waardoor ik naast werfproductions en werfentertainment ook werfsport ben gaan aanbieden.

Werfproductions, Werfsport en Werf Entertainment worden Werf Events

Na jarenlang onder meerdere namen gehandeld te hebben gaan we nu verder onder één naam: Werf Events. Al onze diensten sluiten perfect op elkaar aan en inmiddels kunnen wij evenementen organiseren van promotie tot de attracties, begeleiding en aftermovie. Alles in huis voor een perfect evenement. Tijd om alles onder te brengen onder één naam om duidelijk te communiceren wat we voor de klant kunnen betekenen.

Samen met partners en collega's de verwachting overtreffen

Door samen te werken met collega’s en een groot netwerk kan ik een breed aanbod in diensten leveren. Van kinderfeestje tot sportdag en groot kindsevent. Samen met o.a. collega Kyran Kloosterhof. Waarmee ik vaak heb samengewerkt en die inmiddels zijn eigen bedrijf gevonden is met o.a. een DJ workshop stellen wij als doel de verwachting te overtreffen. Inmiddels hebben we al vele positieve reviews mogen verzamelen en breiden we steeds verder uit met de nieuwste attracties en leukste diensten voor grote en kleine events.

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.