Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Winterspelen - Sportdag organiseren in de winter?

Originele sportdag in de winter in Groningen of Drenthe
Winterspelen Drenthe en Groningen

Helaas is het in Nederland de laatste jaren niet echt winter met sneeuw en ijs plezier. Daarom heeft werfevents een nieuw concept bedacht genaamd: Winterspelen in de gymzaal. We komen graag bij jouw langs in Emmen, Drenthe, Groningen, of de rest van Noord-Nederland. Voor een leuke wintersport en spel activiteit. We hebben leuk wintersport onderdelen voor in de gymzaal.

Denk aan curling, sleetje rijden, sneeuwballen gevecht met echt uitziende sneeuwballen, ijspegels vangen en dit jaar 2023-2024 ook een echte opblaasbare slide en nog veel meer winter activiteiten.

Wintersport en winterspellen, winteractiviteiten, sport en spel in de winter bij werf events. BOEK NU!! met school, Sportvereniging of winterevent.

Winterspelen in de sporthal
Uniek in Nederland eigen concept
De leukste wintersport en spellen

Winter sport en spel in de gymzaal 2023- 2024

Winterspelen

Winterspelen - Beleef jij de winter in de sporthal?

Wil jij zonder sneeuw of ijs toch genieten van een leuke wintersport beleving? Werf Events heeft een nieuw concept bedacht genaamd: winterspelen in de sporthal. Wintersport en spel maar dan lekker in de gymzaal of evenementen hal.

De leukste wintersport en winterspel onderdelen in de sporthal en dat bij jouw in de buurt! Vraag naar de mogelijkheden. Wij van Werf Events komen tijdens de stille winterperiode graag op zo veel mogelijk plaatsten, om heel veel kinderen toch een beetje winterplezier te geven.

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Evenementen en entertainment
Jordi van der Werf

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)