Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Winterspelen - Sportdag organiseren in de winter?

Originele sportdag in de winter in Groningen of Drenthe
Winterspelen Drenthe en Groningen

Werfevents introduceert een gloednieuw concept genaamd: “Winterspelen in de Gymzaal”. Wij zijn beschikbaar in Emmen, Drenthe, Groningen en de rest van Noord-Nederland om een leuke wintersport- en spelactiviteit binnen in een gymzaal, sporthal of andere evenementenlocatie te verzorgen. Ons aanbod omvat diverse boeiende wintersportonderdelen, zoals curling, sleetjerijden, een sneeuwballengevecht met realistig ogende sneeuwballen, ijspegels vangen, en dit jaar introduceren we zelfs een opblaasbare winterglijbaan en nog veel meer winterse activiteiten.

Of het nu gaat om winterevent winterspellen voor een juf en meester dag op school de winter activiteiten of het totaal concept voor 100 kinderen tegelijktijdig Werfevents biedt het allemaal. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring met jouw school, sportvereniging of winterevenement!

Winterspelen in de sporthal
Uniek in Nederland eigen concept
De leukste wintersport en spellen

Winter sport en spel in de gymzaal 2023- 2024

Winterspelen

Winterspelen - Beleef jij de winter in de sporthal?

Wil je, zelfs zonder sneeuw of ijs, toch genieten van een leuke wintersportervaring? Werf Events heeft een nieuw concept geïntroduceerd: “Winterspelen in de Sporthal”. Ontdek de charme van wintersport en spel, maar dan in de gezellige omgeving van een gymzaal of evenementenhal.

Ervaar de leukste wintersport- en winterspelonderdelen rechtstreeks in jouw lokale sporthal! Informeer naar de mogelijkheden, want Werf Events komt graag naar zoveel mogelijk plaatsen tijdens de rustige winterperiode. Ons doel is om talloze kinderen een beetje winterplezier te bezorgen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we van jouw locatie een winterse speelplaats kunnen maken!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.