Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Een sportdag organiseren voor je school, organisatie of bedrijf?

Wij verzorgen de activiteiten en organisatie van de sportdagen in Drenthe en Groningen.
Sport en spel dag Drenthe en Groningen

Wil jij voor je (basis)school een leuke sport en speldag organiseren? Een onvergetelijke sportdag in Drenthe of Groningen vol met leuke spellen en sportdag activiteiten? Werf Events (Emmen) komt graag langs met leuke en uitdagende onderdelen.

Wij zorgen dat alles soepel verloopt en zorgen ook voor leuke foto’s en een spetterende aftermovie. Wij hebben een compleet aanbod in materialen en activiteiten maar helpen je graag van het begin tot het einde.

Leuke unieke sport en spel onderdelen
Uitdaging voor jonge en oudere kinderen
Geregeld van begin tot einde
Warming-up remix vanaf onze DJ bus

De leukste sportdagen in Groningen en Drenthe

Alles in huis voor een geslaagd sport en speldag? Werf Events (uit Emmen/ Drenthe) helpt met het organiseren van een geslaagde sportdag. Wij leveren attracties, activiteiten, de organisatie, promotie en de aftermovie.

Van zeskamp tot sport en spel evenement

Werf Events heeft een ruime ervaring in kleine en grote sportdag evenementen en zeskampen.  De meeste sport en spel dagen zijn op de basisscholen. Maar ook de sportclubs, winkelcentra een jaarlijkste spelweek of schoolkamp. Voor alles bieden wij een passende oplossing. Groepen van 80 tot 200 of meer kinderen zijn geen probleem.

Inclusief attracties en activiteiten

Wij bieden super leuke en unieke attracties en activiteiten voor je sportdag. Denk aan bubbelvoetbal, opblaasbare onderdelen, airtrack parcours, estafette onderdelen en een grote verscheidenheid aan opblaasbare onderdelen.

Professionele begeleding en organisatie

Werf Events zorgt zelf voor een professionele begeleiding bij de attracties en onderdelen. De docenten of vrijwilligers, die de groepen begeleiden, krijgen vooraf instructie over de onderdelen. Wij lopen regelmatig rond, organiseren de wissels en zorgen ervoor dat alles goed en veilig verloopt.

Wij zorgen ervoor dat de dag super leuk, maar vooral veilig verloopt.

Kinderen genieten tijdens sport en speldagen op school.

Sport en speldag

Sport en speldagen door Werf Events

Werf Events uit Emmen heeft een ruime ervaring in sport en speldagen.

Wij hebben evenementen georganiseerd voor kleine scholen (80 tot 100 kinderen) maar ook voor grotere groepen van 200 tot meer. Wij bieden een veelzijdig aanbod in uitdagende sportelementen. Daarnaast kunnen wij ook andere onderdelen van het evenement faciliteren. Denk hierbij aan pauze met een suikerspin of popcorn machine of een grote koe met daarin ranja.

Naast basisscholen kunnen wij ook evenementen organiseren voor sportclubs, verenigingen of de jaarlijkse spelweek in de schoolvakantie.

Sportdag in Drenthe of Groningen organiseren?

Laten we de mogelijkheden bespreken
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.