Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Sinterklaasfeest voor je bedrijf of school organiseren?

Sinterklaasshow inhuren in Groningen of Drenthe?
Sinterklaas Drenthe en Groningen

Sinterklaas blijft inderdaad een van de meest geliefde kinderfeesten en bij Werf Events maken we er graag een onvergetelijke ervaring van! Of je nu een complete Sinterklaasshow wilt. Of een bezoekje van de enige echte Springpiet op steleten.

Onze ervaren team kan de presentatie of theatershow verzorgen, en we zijn ook beschikbaar als vrolijke springpieten op stelten tijdens de intocht of parade. We bieden zelfs de mogelijkheid om een compleet event te organiseren, inclusief samenwerking met het Sinterklaas/Kerst kantoor in Emmen. Hierdoor kunnen we zelfs zorgen voor een prachtige Sinterklaas en een majestueus wit paard.

Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij jouw Sinterklaasviering onvergetelijk kunnen maken. Samen creëren we magische momenten voor jong en oud!

Thema event op locatie
Feest met theatershow en of Presentatie
Sport en spel plein als pietengym. Lekker uitleven

Spectaculaire Sinterklaasshow op school of bij je bedrijf

Sinterklaas en pieten inhuren en een specaculaire Sinterklaasshow organiseren? Werf Events maakt het mogelijk.

Sinterklaas film gemaakt door werfevents met kinderen van groep 7/8

Sinterklaas - ons aanbod van activiteiten

Naast onze sinterklaasfeestjes bieden wij ook spannende en leuke evenementen aan, zoals het organiseren van een Pietengym. Met sport- en spelactiviteiten transformeren we een gymzaal of bedrijfshal tot een bruisende omgeving met uitdagende pietengym-onderdelen. Na een bezoekje aan Sinterklaas kunnen deelnemers zich heerlijk vermaken en uitleven op dit sport- en spelthema-event.

Onze pietengym-activiteiten zijn ontworpen om plezier en beweging te combineren, waardoor het een geweldige manier is voor jong en oud om actief deel te nemen aan de Sinterklaasviering. Of het nu gaat om klimmen, klauteren, balanceren of andere uitdagende oefeningen, onze pieten gym biedt een unieke en energieke beleving voor alle deelnemers.

Neem contact met ons op om dit unieke en dynamische pietengym-event toe te voegen aan jouw Sinterklaasviering. Samen zorgen we voor een feestelijke en sportieve ervaring die nog lang in herinnering zal blijven.

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.