Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Schuimparty feest

Wij komen langs voor een schuimparty
Schuimparty Drenthe en Groningen

Een disco met onze DJ-bus is al geweldig, maar met een schuimkanon wordt het pas echt een knalfeest! Onze DJ-bus heeft zelfs een podium op het dak, waardoor de dure apparatuur hoog en droog blijft, zodat we helemaal los kunnen gaan en zelfs nat mogen worden. Een schuimparty vormt de perfecte afsluiting van activiteiten, bijvoorbeeld aan het einde van een sport- en speldag. Of andere Feestelijke afsluiting.

Het schuimvloeistof is wel vrij kostbaar. En om de spanningsboog goed te houden met lekker veel schuim. Is ons advies om een schuimparty niet langer te laten duren dan een uurtje. Wil je toch meer tijd vullen is het ook mogelijk om extra zomer activiteiten te doen zoals een buischuif zeil, Eentjes vangen of de Xl spelen.

Schuimparty bij jouw in de buurt
Uniek met DJ bus en entertainment
Veilig schuim wat snel oplost na de activiteit

Schuimparty bij jouw in de buurt?

Ook leuk bij een schuimparty!

Schuimparty

De leukste Schuimparty

Wij brengen onze schuimparty naar elke gewenste locatie bij jou in de buurt en garanderen een onvergetelijk feest! Met de nieuwste en leukste hits op de achtergrond, zorgen we voor een feestelijke sfeer. Onze schuimparty is niet alleen gevuld met muziek; we betrekken iedereen met interactieve elementen, zoals de schuimbaard-challenge en de jongens tegen de meiden schuimbattle. Laat je meeslepen door de opwinding en geniet van een feest dat je nog lang zult herinneren!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.