Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Piraten - Ben jij een piraat?

Wordt jij ook een stoere piraat
Piraten Drenthe en Groningen

Werf Events biedt de perfecte oplossing voor het vieren van een kinderfeest in piratenthema! Onze ervaren en enthousiaste crew staat klaar om een onvergetelijke piratenbeleving te verzorgen, geschikt voor elk feest of evenement.

Stel je een spannend spellenspektakel voor, waar kinderen zich kunnen uitleven met piratenspelletjes, uitgerust met opblaasbare ballonzwaarden voor extra plezier. Daarnaast organiseren we een boeiende speurtocht op zoek naar de verborgen schat, waardoor de kinderen op avontuurlijke wijze betrokken raken bij het feest.

Voor de avontuurlijke zielen bieden we ook Nerf-schietactiviteiten aan, waarbij ze hun schietvaardigheden kunnen tonen in een veilige en opwindende omgeving. En voor de jongere piraten hebben we een speciaal kidsplein waar ze kunnen genieten van aangepaste activiteiten.

Het beste van alles is dat we naar jouw locatie komen, waardoor het gemakkelijk wordt om de piratenbeleving te integreren in jouw feest of evenement. Laat Werf Events het piratenthema tot leven brengen en zorg ervoor dat het kinderfeest een schatkist vol herinneringen wordt! Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en maak van het feest een avontuurlijke belevenis.

Werf Events is er voor jouw!

Een piraten feestje bij jouw thuis
Leuk spannend en stoer
De leukste spelletjes in thema

Piraten thema activiteiten

Piratenthema is er voor iedereen

Naast het vieren van kinderfeestjes zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een gymzaal of andere binnenlocatie voor onze piratenactiviteiten. Binnen kunnen we unieke materialen en activiteiten aanbieden die buiten wellicht niet mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een uitdagend touwparcours of een actief lichtspel dat de kinderen betrekt in het piratenthema.

Vraag gerust naar de uitgebreide mogelijkheden voor activiteiten in het piratenthema die geschikt zijn voor een gymles of andere binnenlocatie. Of het nu gaat om klimmen, klauteren of spannende lichtspelletjes, we kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen dat perfect past bij de ruimte en wensen van jouw evenement.

Werf Events staat klaar om de piratenbeleving naar een hoger niveau te tillen, zelfs als dat betekent dat we de activiteiten aanpassen aan een indoor setting. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we van jouw gymles of binnenlocatie een avontuurlijke piratenervaring kunnen maken!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.