Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Pasen bij Werf Events

Opzoek naar een leuk event voor Pasen? Werf Event faciliteert!
Pasen Drenthe en Groningen

Met Pasen wordt het extra speciaal wanneer de paashaas op bezoek komt. Bij Werf Events denken we graag mee bij het organiseren van een onvergetelijk paasevenement, zowel bij jou thuis als op een andere locatie.

Laat ons verschijnen als een springende paashaas op stelten, organiseer een spannende eierenjacht, geniet van een leuke speurtocht of kies voor een combinatie met thematische sport- en spelactiviteiten die perfect aansluiten bij Pasen. We zorgen ervoor dat jouw paasviering een feestelijke en memorabele ervaring wordt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een paasevenement op maat!

Wij helpen graag in het organiseren
Leuke thema entertainment en activiteiten
Springende paashaas op stelten

Opzoek naar een leuk event voor Pasen?

Pasen bij Werf Events

Pasen vieren met gezellig entertainment is mogelijk bij Werf Events, of je nu in Emmen, Drenthe, Groningen, of daarbuiten bent.

Heb je eigen ideeën voor het paasfeest? Laat het ons vooral weten! Naast het organiseren van onze eigen evenementen, staan we ook open voor samenwerkingen om er samen een plezierige dag van te maken. Bij Werf Events streven we ernaar om jouw Paasviering uniek en onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op en deel jouw ideeën voor een op maat gemaakt paasevenement!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.