Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Lasergamen durf jij het aan?

Lasergamen bij jouw in de buurt
Lasergamen Drenthe en Groningen

Lasergamen is razend populair, zowel onder jongens als meisjes. Het doel is je tegenstander uit te schakelen met een wapen dat verschillende standen en geluidseffecten heeft. Bij onze activiteiten hebben we unieke spelvariaties ontwikkeld die op diverse locaties gespeeld kunnen worden.

Wist je dat het bos de ideale setting is voor een spannend potje lasergamen? Voor oudere kinderen wordt het nog leuker als je het lasergamen in het donker organiseert. Dit kan plaatsvinden op een open veld, voorzien van discolampen en onze opblaasbare airboxen.

Of je nu in Emmen, Drenthe, Groningen of in de omgeving bent, wij brengen de lasergame-ervaring naar jou toe. Neem contact met ons op en maak van jouw evenement een onvergetelijke lasergame-ervaring!

Lasergamen bij jouw in de buurt
In het bos open veld of in het donker
Activiteit inclusief begeleiding en spelvariaties

Op elke locatie van Bos, Veld of in het donker

Lasergamen

Lasergamen - spelvariaties

Lasergamen is niet alleen een geweldige activiteit voor kinderfeestjes, maar ook een perfecte toevoeging aan een sportdag. Het kan overal worden gespeeld, of het nu onder de bomen op een grasveld is, in de school, of op een bedrijfspand. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en passen ons aan aan de locatie.

Met verschillende boeiende spelvariaties zoals Goudstaven jacht en Vlaggenroof zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Zowel onder de bomen als in een school of bedrijfspand passen wij ons aan om de optimale lasergame-ervaring te bieden.

En als de avond valt, wordt het nog spannender. Lasergamen in het donker voegt een extra dimensie toe, en wij zorgen voor de sfeer met muziek, lasers en discolampen. Geen zorgen over stroom, wij brengen een aggregaat mee om alles draaiende te houden. Neem contact met ons op, en samen maken we van elke gelegenheid een unieke lasergame-ervaring!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.