Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Kinderfilms

Een eindfilm maken met groep 8
Kinderfilms Drenthe en Groningen

Het opnemen van kinderfilms in Emmen, Drenthe, biedt een fantastische kans om een eigen speelfilm te creëren samen met kinderen. Dit proces is niet alleen ontzettend leuk, maar ook zeer leerzaam.

Wat kunnen de kinderen verwachten te leren? Allereerst krijgen ze inzicht in camera-acteren, waarbij ze leren hoe ze zich moeten presenteren voor de camera. Daarnaast doen ze waardevolle ervaring op met filmapparatuur, van het hanteren van camera’s tot het begrijpen van de technische aspecten van filmen.

Maar dat is nog niet alles. Het maken van een speelfilm vereist teamwork, en dit biedt een uitstekende gelegenheid om samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen. Kinderen zullen leren hoe ze effectief kunnen samenwerken met anderen, hoe ze ideeën kunnen delen en compromissen kunnen sluiten om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Bovendien draagt de hele ervaring bij aan het vergroten van zelfvertrouwen. Door actief deel te nemen aan het proces van het maken van een film, zullen kinderen ontdekken wat ze kunnen bereiken en zullen ze trots zijn op hun bijdrage aan het eindresultaat.

Kindvriendelijk
Altijd positief en enthousiast
Creatief eigen gemaakte script
kinderfilms

Kinderfilms - Je maakt zelf je eigen verhaal

Kinderfilms – Creëer je eigen verhaal!
Bij ons heb je de mogelijkheid om je eigen verhaal te bedenken. Meestal stellen we van tevoren een script op, maar we staan ook open voor input van de kinderen zelf. Onze korte films worden doorgaans binnen 2 uur opgenomen, maar we nemen ook langere films op, zoals bijvoorbeeld de eindmusical van groep 8, waarvoor één of meerdere dagen nodig zijn

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.