Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Kidsplein

Kidsplein voor iedereen
Kidsplein Drenthe en Groningen

Werf Events onderscheidt zich door het opzetten van een uniek kidsplein, wat een perfect concept is voor bijvoorbeeld een winkelcentrum. Hier creëren we een spelenkermis boordevol leuke activiteiten voor alle leeftijden. Naast de diverse activiteiten zorgen wij ook voor entertainment en presenteren we bijvoorbeeld een Battle met één of meerdere activiteiten, of een demonstratie van een lokale sportvereniging. Veiligheid staat hoog in het vaandel en wordt door ons gegarandeerd. We maken gebruik van vrijwilligers die ons ondersteunen bij de activiteiten, waaronder het maken van suikerspinnen, wat een extra leuke toevoeging is aan het geheel.

Sport, Spel Entertainment voor iedereen
Alles geregeld. Ideale Evenementenpartner
Wij weken met grootte passie

Sport en spel voor iedereen

Werf Events op locatie bij feest in het dorp 200 jaar Nieuw-Buinen
Wij passen ons altijd aan op het weer
Kidsplein met uitdelen van suikerspin
Kidsplein

Kidspein ook in samenwerking met lokale sportclubs

Elke klant heeft de mogelijkheid om het kidsplein naar eigen wens in te vullen. We bieden de flexibiliteit om een op maat gemaakte opzet te creëren voor een vaste prijs, of de klant kan zelf specifieke onderdelen kiezen die zij willen opnemen. Bovendien kan de entertainment volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. We kunnen werken in verschillende thema’s en bijvoorbeeld typetjes introduceren, zoals een acrobaat op springstelten voor een circus-thema of een ballondieren-vouwende typetje voor een jungle-thema.

Ons ultieme doel is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit betekent dat we niet alleen het evenement zelf organiseren, maar ook meedenken en ondersteunen in de voorbereiding. Bijvoorbeeld door te helpen met de promotie, het maken van aantrekkelijke posters of flyers, en zelfs door het produceren van foto’s en video’s voor marketingdoeleinden. We streven ernaar om een volledige service te bieden, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op andere aspecten van hun evenement terwijl wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op het kidsplein.

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.