Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Goocheltheater

Goocheltheater in elk thema
Goocheltheater Drenthe en Groningen

Goocheltheater is als een betoverend avontuur speciaal voor kinderen! We brengen niet alleen fantastische goocheltrucs, maar ook grappige typetjes die je meevoeren in spannende verhalen. Neem bijvoorbeeld Luuk de Truc, die rechtstreeks uit het circus komt en een geweldige mix van clown en acrobaat is! En dan hebben we Freek Vuur, de broer van Freek Vonk, die helemaal gek is op dieren en planten – zijn huisdier is zelfs een kamerplant genaamd Takkie!

Maar wacht, er is nog meer plezier met professor Weetwat! Hij weet heel veel, maar soms gaat er iets grappig mis met zijn uitvindingen. Samen met deze vrolijke typetjes beleef je de leukste avonturen!

En weet je wat het beste is? Naast deze geweldige typetjes passen we ons ook aan voor speciale gelegenheden, zoals Halloween, Sinterklaas, Kerst, Pasen en de Nationale Kinderboekenweek. Het wordt een feestje waar kinderen nog lang over zullen praten.

Elke locatie mogelijk
Interactief met publiek in de zaal
We spelen in op actuele thema's

Kindertheater met goocheltrucs

Goochel theater

Goocheltheater

Bij Goocheltheater zorgen we ervoor dat elk optreden een unieke belevenis is! Hoewel we onze stukjes in grote lijnen voorbereiden, laten we ook veel ruimte voor improvisatie en interactie met het publiek. Juist die spontane reacties maken het extra leuk!

We zijn niet alleen flexibel in onze voorstellingen, maar we kunnen ook kortere acts verzorgen, perfect voor het starten van een themadag of een speciaal evenement. Denk aan een feestelijke opening met een quiz, sport en spel, of zelfs een korte show gevolgd door een kinderdisco. We passen ons graag aan voor elke gelegenheid, zodat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.