Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

DJ op Kinderfeesten - Wij zetten alles op stelten

Interactief kinderdisco op feestjes in Drenthe en Groningen
Kids DJ Drenthe en Groningen

Wij mogen met trots zeggen dat wij, Jordi van der Werf en Kyran Kloosterhof, de leukste kinder-DJ’s zijn van het Noorden van Nederland. Als duo zorgen we voor een onvergetelijk kinderfeest met Werf Events. Bij ons gaat het verder dan alleen muziek draaien als DJ; wij begrijpen dat het cruciaal is om een goede spanningsboog te creëren en veel interactie te bieden om de aandacht van de kinderen vast te houden.

Hoewel het draaien van leuke liedjes voor iedereen mogelijk is, komt onze kracht pas echt naar voren als de vermoeidheid toeslaat. Dan zorgen wij voor de leukste entertainment- en muziekspelletjes. Bekijk ook gerust onze filmpjes om te zien hoe wij een kinderfeest naar een hoger niveau tillen! Bij Werf Events staat plezier en interactie voorop, en we streven ernaar elk kinderfeest onvergetelijk te maken.

Op elke Locatie mogelijk
Interactief, Muziek, Spel en entertainment.
Kleine groepen en grote groepen mogelijk

Interactieve kinderdisco op locatie met DJ en activiteiten.

Interactief muziek en entertainment bij jouw op locatie! Werf Events draait niet alleen muziek maar maakt er een interactief feest van.

Kids Dj

Kids DJ - Feest mee met Werf Events

Vier de allerleukste kinderfeesten met Werf Events Kids DJ’s Jordi van der Werf en/of Kyran Kloosterhof! Voor kinderfeestjes of discofeesten met kleine groepen tot ongeveer 30 kinderen verzorgen wij vaak alleen, waardoor de kosten wat betaalbaarder worden. Bij grotere feestjes of zwembaddisco’s zijn we altijd met z’n tweeën aanwezig, zodat we de taken van het draaien als Kids DJ en de actieve entertainment goed kunnen verdelen.

Een kinderdisco wordt pas echt een feest als er veel variatie is in de leukste dansliedjes en muziekspelletjes. Voor de kleine feestjes voegen we zelfs een Suikerspin pauze toe. Daarnaast is het altijd mogelijk om het feest een speciaal thema te geven, zoals een tropisch thema in de zomer, een blacklight party in het donker, of een winterfeest met onze opblaasbare decoraties. Bij Werf Events streven we ernaar om elk kinderfeest uniek en onvergetelijk te maken!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.