Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

DJ Entertainment bus

DJ Entertainment bus bij jouw in de buurt.
DJ Entertainment bus Drenthe en Groningen

DJ Entertainment bus op locatie in Emmen, Drenthe of Groningen?

Met onze Dj Entertainment bus komen wij naar elke gewenste locatie. Op het dak van onze bus zetten we een spectaculaire Dj set en thema-afbeeldingen op om de sfeer te verhogen. Dankzij onze opvallende skydancer is het van ver te zien dat er een bijzondere activiteit plaatsvindt. Werfevents heeft alles in huis om er een onvergetelijk evenement van te maken!

Of je nu groots wilt uitpakken met een compleet kidsplein vol sport-, spel- en circusonderdelen, of het liever wat kleinschaliger houdt met ballonfiguren en het uitdelen van suikerspin/popcorn, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw locatie kunnen omtoveren tot een bruisend feestterrein!

Een feestje op elke locatie
In elk thema mogelijk
DJ Bus met licht en geluid skydancer op het dak

Een feestje op elke locatie

DJ Bus

Dj Entertainment bus - Heel veel gezelligheid

Wij zijn verheugd om met onze DJ Entertainment bus naar elke gewenste locatie te komen. Met thema-afbeeldingen, draadloze muziekbox, bellenblaasmachine en onze opvallende skydancers, kunnen we overal een feestelijke sfeer creëren.

Of je nu kiest voor sport- en spelactiviteiten, een schuimparty, of een combinatie van verschillende festiviteiten, onze DJ Entertainment bus past perfect bij elke activiteit. Met de veelzijdige mogelijkheden van onze bus tillen we de feestvreugde naar een hoger niveau. Neem contact met ons op en ontdek hoe we met onze mobiele entertainment ervoor kunnen zorgen dat jouw evenement onvergetelijk wordt!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.