Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal activiteit spelen.
Bubbelvoetbal Drenthe en Groningen

Bubbelvoetbal is een opwindend spel dat zowel leuk is voor kinderen als volwassenen. Het unieke aspect van dit spel is dat je letterlijk tegenstanders omver kunt beuken om de bal te veroveren en te scoren. We bieden zowel bubbelvoetbal voor kinderen als bubbelvoetbal voor volwassenen aan, zodat iedereen van deze intense en actieve ervaring kan genieten.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom is het essentieel om na enkele minuten af te wisselen en te zorgen voor een actieve begeleider die het bubbelvoetbalspel nauwlettend in de gaten houdt. Deze begeleider kan door ons worden verzorgd of kan worden aangewezen uit uw eigen organisatie of sportclub.

Naast het feit dat bubbelvoetbal op zichzelf al hilarisch is om naar te kijken, bieden we ook de mogelijkheid om het spel te combineren met andere activiteiten. Voor grotere groepen is het bijvoorbeeld mogelijk om een combinatie te maken met trefbal, archery-tag (boogschieten), of een voetbaldartbord. Op deze manier kunnen mensen die wachten ook deelnemen aan andere leuke en uitdagende activiteiten. Dit zorgt voor een gevarieerde en plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Op elke locatie bij jouw in de buurt
Activiteit inclusief begeleiding
Leuke hilarische spelletje om naar te kijken

Wie ga jij omver beuken tijdens het bubbelvoetbal?

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal - voor kinderen en volwassenen

Hoewel wij oorspronkelijk uit Emmen komen, zijn we enthousiast om bubbelvoetbal en andere activiteiten op zoveel mogelijk locaties aan te bieden, zowel binnen als buiten Emmen. Of het nu gaat om bubbelvoetbal in Emmen, bubbelvoetbal in Drenthe, bubbelvoetbal in Groningen of elders in Noord-Nederland, wij komen graag naar uw locatie om een leuke en opwindende activiteit te verzorgen. Ons doel is om mensen in heel Noord-Nederland te laten genieten van bubbelvoetbal en andere spannende spellen, en we zijn flexibel om aan uw wensen en locatiebehoeften te voldoen. Neem contact met ons op en laat ons weten waar u de activiteit wilt organiseren, en wij zorgen voor een geweldige ervaring voor u en uw groep.

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Evenementen en entertainment
Jordi van der Werf

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.