Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Archery-Tag

De leukste actieve groepsactiviteit voor jong en oud. En alles daartussen!
Archery-Tag Drenthe en Groningen

Archery-Tag biedt een opwindende groepsactiviteit voor avontuurlijke en actie-liefhebbers! Perfect voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten, onze pijl-en-boogspellen garanderen plezier en succes. Voor jonge kinderen is er de mogelijkheid om Archery-Tag pijl en boog te gebruiken als boogschietactiviteit, waarbij ze niet op elkaar schieten maar op veilige foamblokken. Onze locatie is gevestigd in Emmen-Drenthe, maar we bieden ook activiteiten aan in Groningen, Overijssel, Friesland, Noord-Holland en Utrecht. Kom en beleef een onvergetelijke ervaring vol plezier en teamspirit!

Archery-Tag voor alle doelgroepen
Leukste groepsactiviteit
Mogelijk op elke locatie bij jouw in de buurt
Video Archery-tag Werf Events in de sporthal met Black-licht.
Archery-tag boogschieten

Archery-Tag

Archery Tag is een opwindende mix van paintball en trefbal, maar dan met pijl en boog! Onder deskundige begeleiding van onze instructeurs wordt het spel gespeeld met minimaal 10 deelnemers. Voorafgaand aan het spel leren alle deelnemers hoe ze de pijl en boog moeten gebruiken. Of je nu binnen of buiten wilt spelen, op elke locatie is Archery Tag mogelijk.

Bij Werfevents hebben we zelfs de optie om het spel in het donker te spelen, met behulp van onze blacklight-lampen. Dit voegt een extra dimensie toe aan het plezier, vooral geschikt voor sporthallen bij sportclubs of bedrijven met een binnenlocatie waar het donker kan worden gemaakt. Ervaar de spanning van Archery Tag en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.