Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Ruim aanbod Airtrack parcours

Airtrack parcours op locatie als workshop
Stormbaan Airtrack Parcours Drenthe en Groningen

Met ons stormbaanparcours en onze airtrackmaterialen kunnen we een heel parcours bouwen. Dit is erg leuk voor een sponsorloop voor een school of sportvereniging, of voor een obstakelrun tijdens een evenement. Onze onderdelen zijn ook los in te zetten, maar de combinatie van alles bij elkaar zorgt voor een leuke totaalbeleving. Als Werf Events regelen we niet alleen de materialen. Tijdens de activiteit kunnen wij actief betrokken zijn om alles in goede banen te leiden. We kunnen de muziek en presentatie voor onze rekening nemen, zodat de sfeer goed blijft en de deelnemers actief blijven en zich vermaken.

Multifunctioneel inzetbaar.
Leuk voor kleine en grote kinderen.
Leuk voor sponsorloop of obstakelrun

Stormbaan Airtrack parcours

aitrackbaan met opstakels

Airtrack parcours - voor iedereen te huur

Onze strombaan en Airtrack materialen vinden regelmatig toepassing op verschillende locaties, zoals workshops en sportdagen. Naast acrobatiek bieden we ook de mogelijkheid om leuke spellen te spelen met de airtrack-onderdelen, zoals airtrack trefbal, expeditie Robinson of een estafette. Ons uitgebreide assortiment maakt alles mogelijk en we staan open voor diverse activiteiten.

Lijkt dit je interessant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bovendien is het mogelijk om combinaties te maken met andere activiteiten,

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Eigenaar Werf Events

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.