Alles in huis voor een geweldig event
Activiteiten voor jong en oud
Entertainment op maat
06 34 25 53 75

Ruim aanbod Airtrack parcours

Airtrack parcours op locatie als workshop
Airtrack parcours Drenthe en Groningen

Onze Airtrack parcours zijn veelzijdig inzetbaar. Voor kleuters bieden ze een leuk klim- en klauterparcours. Turners en turnsters ervaren de bekendheid vanuit de turnsport, waar ze zich kunnen uitleven met indrukwekkende sprongen, zoals een Arabier flikflak salto. Voor de jeugd is het eenvoudig om een Freerun parcours op te zetten met de airboxen als obstakels. Naast acrobatiek wordt de airtrack ook gecombineerd met andere elementen, zoals een hindernisbaan, wat resulteert in een boeiend parcours. Dit kan bijvoorbeeld worden ingezet voor een sponsorloop voor een sportclub, en we zijn flexibel met betrekking tot locaties, zoals Emmen, Drenthe, Groningen of andere delen van Noord-Nederland. Daarnaast organiseren we kinderfeestjes met de airtrack en bieden we workshops aan met acrobatiek en spel.

Multifunctioneel inzetbaar.
Leuk voor kleine en grote kinderen.
Te combineren met acrobatiek freerunning of spel.

Airtrack parcours als workshop op locatie

aitrackbaan met opstakels

Airtrack parcours - voor iedereen te huur

Onze Airtrack materialen vinden regelmatig toepassing op verschillende locaties, zoals workshops en sportdagen. Naast acrobatiek bieden we ook de mogelijkheid om leuke spellen te spelen met de airtrack-onderdelen, zoals airtrack trefbal, expeditie Robinson of een estafette. Ons uitgebreide assortiment maakt alles mogelijk en we staan open voor diverse activiteiten.

Lijkt dit je interessant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bovendien is het mogelijk om combinaties te maken met andere activiteiten, bijvoorbeeld met een stormbaan. Wij streven ernaar om diverse en boeiende ervaringen te bieden die passen bij jouw wensen.

Ook een top evenement organiseren?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!
Jordi van der Werf
Evenementen en entertainment
Jordi van der Werf

Stel je vraag

Geïnteresseerd in deze dienst? Vraag hier offerte aan of stel je vraag.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.